Stille krachten:

Vrijwilligers en vrienden

Veel factoren bepalen het succes van Keukenhof. Uiteraard de vrijwilligers die zich dagelijks maximaal inzetten op het landgoed en de vrienden die financiële steun bieden.

Maar liefst 150 trouwe vrijwilligers verrichten uiteenlopende werkzaamheden op Landgoed Keukenhof. Ze werken in de bossen of tuinen en op de kinderboerderij, ze geven rondleidingen of bieden ondersteuning bij evenementen. Ook helpen ze bij onderhoudsklussen op het terrein of bij de gebouwen. Bij de bloemententoonstelling helpen ze bij het ontvangen van 3.000 Zonnebloemgasten en in het Tulpomania Paviljoen geven ze infromatie aan de bezoekers. Stuk voor stuk mensen met passie die ervoor zorgen dat Keukenhof groeit en bloeit. Iedere vrijwilliger geeft sfeer en kleur aan Keukenhof. We zijn trots op ons actieve vrijwilligersteam!


Kasteel Keukenhof wordt gesteund door een groep ‘Vrienden’, waarvoor jaarlijks een mooi programma wordt gemaakt. In 2017 is het Vriendenprogramma aangepast aan de nieuwe Keukenhoforganisatie. 


De Mosselparty voor ondernemersverenigingen uit de regio, vindt bij Kasteel Keukenhof plaats. Het is een belangrijke netwerkgelegenheid waaraan 300 mensen deelnemen.